diumenge, 20 de febrer del 2011

DEPREDADORS






Els enemics naturals dels pingüins són: les foques guepard, les orques, els coloms de mar i unes aus anomenades “skues”.

- La foca guepard s’anomena així a causa del color de la seva pell i per la seva naturalesa ferotge i gran caçadora. Si bé també s’alimenta de krill, són unes grans depredadores de pingüins. Amb l’agilitat que té, és capaç de saltar fora de l’aigua i atrapar els pingüins en les seves pròpies colònies i arrossegar-los fins al mar, lloc on després els devora.

- Les orques són un dels caçadors més ferotges que habiten els nostres oceans, i el carnívor més gran, tant al mar com a la terra. Les orques són animals depredadors d’altres animals, entre els quals hi podem trobar els pingüins.
Les orques són molt comunes a les aigües antàrtiques, on es poden alimentar fàcilment dels pingüins, però també de foques i peixos. Normalment cacen en grup i utilitzen un crit per a organitzar i coordinar l’atac a les seves preses.

- Les “skues” són unes aus semblants a les gavines, amb un bec molt corbat en el seu vèrtex i unes urpes amb unes ungles molt fortes.
Són les aus més depredadores d’aquella zona, ja que no tan sols cacen pollets i consumeixen els ous dels niu (sobretot els dels pingüins), sinó que també s’atreveixen a atacar a altres aus adultes.





6 comentaris:

  1. Ja s'acaba el cap de setmana.COM HO HEU PASSAT?
    Jo me ho he passat molt bé.
    Ho he fet a una miqueta de ajuda de la meva mare.

    ResponElimina
  2. Lidia m'agradat molt ho que has explicat dels depredadors del pingüins,es molt interesant perqué així aprenent mes coses dels seu enemics.
    Ho he fet amb la meva mare.

    ResponElimina
  3. Hon has trobat aquestes fotos?
    ho he fet tot sol.

    ResponElimina
  4. Que imatges tan bonicas Daniel yo crec que las a trobat a Google Imatges.Diu molta informació dels depredadors dels PINGUINS.

    ResponElimina
  5. Nois he buscat la informació i després unes imatges adients, tot ho he trobat a google!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  6. LIDIA lo que as publicat m´ha agradat molt.

    ResponElimina